Kĺby a svaly – čo pomáha pri bolestiach?

Pagastan-150x150

kĺby

Patríte k tým, ktorých ešte nikdy neboleli svaly alebo kĺby? Nie? Skúšali ste všetko možné a máte svoje osvedčené recepty? Áno?

Potom určite poznáte aj kombináciu troch účinných pomocníkov

Dôvodov, prečo bolesť kĺbov a svalov nám znepríjemňuje mnohé chvíle je viac, ako dosť. A nemusíme sa ani narobiť v záhrade pri kosení trávnika, alebo zdolať obtiažne turistické trasy, či prechodiť kilometre po nákupoch. Len sa teraz pozrite na svoju polohu tela, keď čítate tento článok. Sedíte na anatomickej stoličke, chrbtica je vyrovnaná, obrazovka počítača, respektíve čítaný text je v správnej výške s úrovňou Vašich očí? Výborne. Je to tak aj v práci, v aute, pri sledovaní televízora…? To je samozrejme ten minimálny výpočet možných dôvodov, aby sme “vedome evidovali” svoje kĺby a svaly.

Pozrime sa na spomínaných troch pomocníkov, ktorí nám môžu pomôcť sa zbaviť alebo zmierniť bolesti kĺbov a unavených svalov. Určite to nebudú žiadny neznámi, pretože svojimi účinkami už presvedčili a stále aj mnohým dokazujú svoju efektívnosť pri riešení spomínaných problémov.

Všeobecné účinky spomínané aj v ľudovom liečiteľstve:

Pagaštan konský posilňuje žily, tlmí opuchy, priaznivo vplýva na ekzémy, priaznivo pôsobí pri problémoch s dnou, so studenými a ťažkými nohami, reumatických ťažkostiach, tlmí bolesti kĺbov. 

Kostihoj lekársky – ako už napovedá jeho názov, priaznivo vplýva pri zlomeninách i výronoch, natrhnutých šlachách, napomáha zastavovať krvácanie, je prírodným analgetikom a preto má dobré účinky na kĺby pri bolestiach.

Konope má tiež široké spektrum priaznivých účinkov – pôsobí antibakteriálne, protizápalovo, protialergicky, doporučuje sa pri problémoch s lupienkou, atopickými ekzémami a rôznych dermatitídach.

“Konská sila” bylinného balzamu je vytvorená kombináciou extraktov týchto troch rastlín a ďalších účinných zložiek. Vyniká tiež svojimi relaxačnými účinkami na pohybový aparát, pritom pokožku chráni a bráni jej pred vysychaním a praskaním. V zložení balzamu nehľadajte zložky ako parabeny, silikony, ropné produkty… Je vyrobený v bio formulácii.

 

 

 

Boľavé kĺby a svaly, bylinný balzam s pagaštanom konským

kĺby, svaly, bolesť,